RecreStars in het nieuwe jaar

Het is nu mogelijk om je in te schrijven voor de komende 3 RecreStars toernooien, waarvan er 1 bij VEO is! Meld je aan op doemee.veokorfbal.nl en doe gratis mee aan RecreStars. Je hoeft hiervoor geen lid te zijn van VEO en je mag zo vaak meedoen als je wilt.

Je kunt je nu al opgeven voor de volgende toernooien:

  • Vrijdag 26 januari bij KOAG (zaal)
  • Vrijdag 8 maart bij KCC (zaal)
  • Vrijdag 19 april bij VEO (veld)

Houd ook alvast deze data vrij:

  • Vrijdag 24 mei (locatie nog onbekend, veld)
  • Vrijdag 14 juni bij TOP (veld)

RecreStars

Heb jij zin om weer te korfballen samen met je oude korfbalmaatjes, op een laagdrempelige manier, minder frequent zonder wekelijks verplichte competitiewedstrijden en vooral voor de gezelligheid? Dat kan met de RecreStars! Dit is een korfbalvorm speciaal voor (oud-)korfballers van ongeveer dertig jaar en ouder.

Met korfbalverenigingen in onze directe omgeving organiseren we op een paar vrijdagavonden een toernooivorm in de zaal en op het veld. Tijdens elk toernooi spelen we een paar korte wedstrijden van vijftien minuten tegen RecreStars van andere verenigingen. Dit doen we in vier tegen vier vorm, bij voorkeur twee heren en twee dames. Na afloop is er ruimte voor een gezellige derde helft. Als RecreStar kun je dus op een laagdrempelige manier gezellig korfballen, heb je geen wekelijkse verplichtingen en ben je elk weekend vrij. 

Vragen?

Mail dan naar doemee@veokorfbal.nl.

We hopen weer op veel enthousiasme! Zie hier ook het promofilmpje. 

We zien je graag weer terug bij VEO! 


Geplaatst

in

door

Tags: