Kom morgen de selectie aanmoedigen!

Blue tigers opgelet! Morgen spelen wij belangrijke wedstrijden. Het zou prachtig zijn als wij jullie persoonlijke steun krijgen in de vorm van vele aanmoedigingen en kabaal.

Nu wij als debutanten in de Hoofdklasse spelen, hebben wij ondanks goed spel twee van de zes wedstrijden verloren. Ook Velocitas verloor er twee, waardoor de wedstrijd van zaterdag tegen hen van groot belang is. Daarom vragen wij jullie om ons zaterdag luid aan te moedigen, waardoor we daaruit meer inspiratie en motivatie halen om de wedstrijd binnen te slepen. We rekenen graag op jullie. Dus tot zaterdag?

VEO 1 start 16.00 uur

VEO 2 start 14.30 uur tegen TOP Sassenheim

Voor de jeugd zijn er trommels, schmink en wat lekkers.

De Selectie

Tot morgen!


Geplaatst

in

door

Tags: