VEO doet weer mee met de Grote Clubactie!

Dit jaar verkopen wij weer loten met de Grote Clubactie. De vereniging zet samen de schouders eronder! We hopen op een mooie opbrengst om de vereniging financieel te ondersteunen en hiermee het korfballen bij VEO nog leuker te maken! De landelijke startdatum van de Grote Clubactie is op zaterdag 23 september.

Hoe werkt het?
Een lot kost € 3,-. Hiervan gaat 80% (€ 2,40 per lot) direct naar onze clubkas. Leden verkopen loten aan vrienden, familie en buurtgenoten, gaan langs de deuren en/of delen een verkooplink via Whatsapp en social media. Aan de jeugdleden van de F t/m de C delen we woensdag 20 september bij de training op VEO ook de (bekende) papieren lotenboekjes uit. Alle spelende leden, ook de oudere jeugdleden en seniorleden, ontvangen in hun mail zaterdag 23 september een link naar hun persoonlijke verkooppagina. Kan VEO weer op jullie hulp rekenen?

(Ver)koop vanaf zaterdag 23 september loten en steun onze vereniging! Je maakt ook nog eens kans op mooie prijzen.

Bijgevoegd de link naar de (ver)kooppagina van VEO:

Lot: https://lot.clubactie.nl/lot/korfbalvereniging-v.e.o./210410

Superlot: https://lot.clubactie.nl/superlotkopen/korfbalvereniging-v.e.o./210410

Vorig jaar haalden we ruim €2.500 op. Dit jaar hopen we weer op zo’n mooi bedrag. Alvast bedankt voor jouw inzet en we wensen je veel succes en plezier!


Mieke Kooijman – sponsorcommissie en Clubcoördinator Grote Clubactie 2023

Oscar Mechielsen – penningmeester

Scroll naar boven