Het boek is weer open bij VEO B1

Op het zonovergoten VEO-sportpark werd het jubileumjaar ook door De B1 aspiranten begonnen met een voedzaam ontbijt. Daarna op weg naar de kV Vriendenschaar, opgericht in 1965; piepjong dus.

Even opletten of ze het juiste team opstellen in Bodegraven want dit team heeft reeks 2 strafpunten verdiend door met het verkeerde team aan te treden bij Meervogels.

De zon schijnt, de lucht is blauw en VEO scoort al gauw. Vier keer zelfs voordat de tegenstander er ook één inprikt. Maar meer komt er niet in de eerste helft en met 1 tegen 8 gaat VEO met een royale voorsprong de kleedkamer in.

“Easy win” lijkt het maar de tweede helft gaat heel anders verlopen.

Vlak na de rust wordt er 2-8 gescoord wat niet tot zorgen baarde, maar daarna volgen snel 3-8, 4-8 en voordat men het echt doorhad staat het 9-9 door met name een plotselinge opleving van een “on fire” Vriendenschaar dame.

Oei oei oei.

Best knap van dit jonge team van Robin, Marije en Patrick dat men het kopje erbij hield en zich niet van de wijs lieten brengen door het duw- en trekwerk van de tegenstander en de aldus verdiende strafworp en vrije worp er netjes inlegden. Samen met een korte-kans balletje bracht dat de eindstand op 10-12 en kwamen deze jonge B-aspiranten met de schrik vrij. Dank naar Sven voor de invalbeurt.

Nieuwsgierig? Aanstaande zaterdag hetzelfde affiche maar dan bij ons thuis, VEO hoofdveld 10:15u. Komt dat zien!

Imme 3, Inez 3, Kenai 2, Kelt 2, Nienke 1, Pepijn 1.


Geplaatst

in

door

Tags: