Inschrijven eten bij Kick-off tot woensdag 18 september

Het menu voor aanstaande zaterdag is met zorg samengesteld door onze trouwe sponsor ’t Karrewiel uit Voorburg. Er is gekozen voor een kwaliteitsmenu met een uitstekende balans tussen gezond en stoer. Wat je mag verwachten is een barbecue assortiment met diverse verse groentes op de barbecue, aangevuld met sate, pittige pindasaus en stokbrood. Stel je eigen broodje hamburger samen met verse kwaliteitsbroodjes, malse hamburgers en ui ringen van de barbecue. Dit alles aangevuld met de beroemde huisgemaakte salades van ’t Karrewiel, waaronder Griekse salade, scharrelei salade en aardappel salade.

Schrijf je snel in, we geven woensdag 18 september door hoeveel mensen we aan tafel verwachten.

De inschrijving blijft open en je kunt ook aan de bar nog last-minute een passe-partout (bij)kopen. Maar of er nog voldoende van bovenstaande menu over is kunnen we dan niet meer beloven. En zoals gebruikelijk, vanaf 16.00 worden er geen snacks meer verkocht bij de bar…. En het gehele diner wordt begeleid met LIVE muziek !

 


Geplaatst

in

door

Tags: