Schrijf nu snel in om je ontbijt en avondeten te reserveren!

Het kick-off weekend is al heel snel nu. Schrijf je meteen in om zeker te weten dat je te eten krijgt. Want zonder polsbandje geen eten ! Hoe werkt dat nou met een polsbandje ? En waarom dan inschrijven ? En is er een deadline ?

We rekenen er eigenlijk op dat iedereen er is met de kick-off. De jeugd op vrijdagavond en zaterdag, de volwassenen op zaterdag. En om het makkelijk te maken rekenen we een vast laag tarief voor alles in eens, zodat iedereen er bij kan zijn. En inderdaad, als je maar één ding doet is het wat minder efficiënt. Maar dan nog, het is nog steeds te overzien en het zeker waard. Toch onzeker of een drempel ? We willen je er graag bij hebben en zoeken samen naar een oplossing. Mail even naar jubileum@veokorfbal.nl

Het inschrijven is vooral bedoeld om in te schatten hoeveel we in moeten kopen. Schrijf dus liever wat ruimer in dan lang te wachten met inschrijven. Uiteindelijk betaal je voor het aantal personen dat met het polsbandje toegang krijgt tot alles.

Er is geen deadline, je kunt op de dag zelf aan de kassa een polsbandje (bij)kopen. En gewoon voor hetzelfde tarief. Woensdag 18 september geven we op hoeveel mensen we aan tafel verwachten. Als je niet via de site ingeschreven hebt voor het eten dan geldt OP = OP. En de mensen met inschrijving gaan natuurlijk voor.

Wat krijg je allemaal voor dit ”passe-partout” polsbandje. In het programma op https://www.veokorfbal.nl/100-jaar-veo/ zie je een (*) bij alles waar je moet aantonen dat je je bijdrage geleverd hebt. Dit is dus voor de hele vrijdagavond, het ontbijt op zaterdag, voor de spelletjes, de rodeostier, voor het avondeten en voor de toegang tot het feest.

Is er nog wat gratis dan ? Zeker, de LIVE muziek is er van 17.00 – 20.00 en de start van de laddercompetitie is ook gratis.

Kan ik ook meer besteden ? Zeker ! Om te beginnen met een donatie aan het goede doel wat gekoppeld is aan het 100 jarig bestaan. Dat kan ter plaatse contant. En trakteer je zelf en je vrienden op een lekker VEO 100 jaar biertje, want die zijn vanaf zaterdag verkrijgbaar.


Geplaatst

in

door

Tags: