DANK!!!! Aan werkgroep A4D….

Donderdagavond 23 mei was de laatste avond van VEO’s 43e avondvierdaagse.

Er waren ca. 1100 deelnemers, iets meer dan vorig jaar.

Ideaal wandelweer… de paahaaden op…

Dit jaar konden de deelnemers -beschermd door een waakzaam oog van minstens 20 vrijwilligers per avond- in prettig weer hun kilometers in Voorburg maken…

De laatste avond was een passende apotheose: een zalig zonnetje begeleidde fanfare en lopers naar de eindstreep, waarna het goed toeven was op VEO’s terras.

Een geweldige Happening (Inderdaad met een Hoofdletter…), waarbij je de laatste avond bijna over de hoofden kon lopen (wat uiteraard in letterlijke zin niet is toegestaan 😜…!).

Je kon soms bijna over de hoofden lopen….

De werkgroep avondvierdaagse heeft een eigen Facebookpagina (Avondvierdaagse Voorburg) kijkt u hier eens op, hartstikke leuk! 👍🏻 Op deze pagina bedanken zij alle wandelaars, sponsoren, vrijwilligers en de mensen die de coördinatie vanuit de scholen deden. Als bestuur van C.K.V. VEO onderschrijven wij dit dankwoord natuurlijk van harte!

Daarnaast past er van onze kant én van heel VEO een heel diepe en langdurige buiging richting de werkgroep!… Een extra groot “MEGA-DANKJEWEL” voor deze mensen!

Bijna symbolisch geposteerd voor een fraai ondergaand zonnetje de werkgroep avondvierdaagse v.l.n.r.: Sonja Theil, Wil Goedhart, Marro Tiemens en Jetteke Sjouke. VEO-kanjers!

Een gigantische klus, voor VEO financieel en qua PR bijzonder belangrijk, glansrijk geklaard… Al die vrolijke gezichten donderdagavond kunnen jullie in je zak steken!…

Op naar VEO’s jubileumjaar 2020, waarin de Avondvierdaagse vast ook een hoogtepunt wordt. Alhoewel, zou het na dit jaar nog mooier kunnen worden, het was namelijk al echt fantastisch…

Namens het bestuur C.K.V. VEO,

Jan Scheffers, secretaris

Scroll naar boven