Senioren en A-jeugd: inschrijven als scheidsrechter kan vanaf nu!

Ook in het veldseizoen gaat VEO weer werken met het zelf inschrijven op wedstrijden als scheidsrechter. Voor jullie als VEO-lid heeft zelf inschrijven het voordeel dat je zelf kunt bepalen wanneer (datum, tijdstip) en wie (bijv. F-jes of juist graag oudere teams) je het liefst fluit. Als scheidsrechtercommissie hopen we dat hierdoor het plezier in het fluiten wordt verhoogd.

We zien overigens wel in de eerdere inschrijfronden dat de wedstrijden van de E-teams en F-teams het snelste vol zijn. Oproep is dan ook aan vooral de senioren om ‘niet bang te zijn’, en je juist ook voor oudere teams in te schrijven. Zo blijven er voor de A-jeugd ook nog wedstrijden van de E’tjes en F’jes over om te fluiten.

De spelregels voor het komende veldseizoen zijn:

  • Elk spelend lid (senioren en A-jeugdleden) wordt geacht zich minimaal voor éénwedstrijd als scheidsrechter in te schrijven.
  • Je kan je naam toevoegen aan een wedstrijd bij ofwel de breedtesport (VEO 6, A2, A3, B2, C2, C3, alle D-, E- en F-teams) ofwel de wedstrijdsport (VEO4, VEO5, A1, B1, C1).

Hiervoor is er één drive-bestand opgesteld met alle thuiswedstrijden weergegeven (inclusief oefenwedstrijden op 13 april).

  • N.b voor de oefenwedstrijd op 6 april zijn wel al scheidsrechters ingeroosterd. Mocht je op 6 april zijn ingedeeld, dan heb je je fluitbeurt van dit veldseizoen al vervuld, en hoef je je niet per se in te schrijven (mag uiteraard wel).
  • Bij de breedtesport en oefenwedstrijden moet je – als je je hebt ingeschreven – sowieso fluiten.
  • Bij de wedstrijdsport hangt het ervan of er zich een knkv-scheidsrechter meldt. Uiterlijk de donderdag voor de wedstrijd hoor je definitief of je moet fluiten.
  • Je kunt je inschrijven tot en met zondag 7 april.
  • Natuurlijk mag je je ook vaker inschrijven als je VEO hierin wilt helpen. Graag zelfs!
  • Schrijf je je niet in, dan is de kans groot dat je alsnog wordt ingedeeld om één van de openstaande wedstrijden te fluiten. Hierbij heb je dus zelf geen invloed meer op bij welk team je wanneer fluit.

INSCHRIJVEN DOE JE IN DIT ONLINE BESTAND:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/117Trzb6Alelq6vfAFRezSLhOgcl5hspkmnUCXsIzZqw/edit#gid=0

Heb je vragen, opmerkingen en klachten over het zelf inschrijven, dan kun je een mail sturen  naar scheidsrechters@veokorfbal.nl.

We hopen voor het veldseizoen op net zo’n goede respons als het zaalseizoen en wensen jullie alvast veel fluitplezier!

Namens de scheidsrechterscommissie van VEO,

Carina van Vliet

Roosteraar scheidsrechters VEO

Scroll naar boven