Ondanks lege handen: trots op heldhaftige VEO-selectie!!…

Een volgepakt Essesteijn kende afgelopen zaterdagavond enkele hete uurtjes.

Koploper VEO 2 ontmoette directe concurrent Fiks 2 en daarna traden beide hoofdmachten in de arena. Hectiek, emotie en zelfs hier en daar door de spanning overmande supporters…

Fiks 2 maakte in de heenwedstrijd met 21-14 redelijk korte metten met de Voorburgers die deze zaalcompetitie duidelijk op gang moesten komen en inmiddels bij tijd en wijle de pannen van het dak spelen. Waar de reserves aanvankelijk de Oegstgeestenaren (of zijn het Oegstgeesters, weet U het?…) deden duizelen en zelfs op vier punten voorsprong kwamen zag VEO uiteindelijk toch met lede ogen de winst wegglippen als zand tussen de vingers, omdat de efficiëntie te wensen overliet: 16-20. Gestreden is er echter zeker, voor iedere kubieke centimeter… Nu kan VEO 2 de rest van de competitie op het vinkentouw weer in de achtervolging, maar… hou moed en de koploper is in het vizier, volgend weekend kan alles weer anders zijn en dan gewoon erop en erover, je weet het “Parijs is nog ver”, VEO 2 er is nog alle kans…!!

VEO 1 speelde supergemotiveerd tegen de gedoodverfd kampioen Fiks 1 voor de “dood of de gladiolen”. Het Voorburgs collectief boog keihard werkend pas in de allerlaatste secondes (22-23) en had écht meer verdiend, ook al vond men aan Oegstgeester zijde, dat men niet in goeden doen was… Maarruh…. Zou dat niet een beeeeeetje door de tegenstander kunnen zijn gekomen?? Ook in de heenwedstrijd voelde Fiks immers heel lang een zeer hete Voorburgse adem in de nek….

Als VEO 1 dit kan vasthouden hopen wij stiekem op een kleine Voorburgse verrassing volgend weekend in de Scheveningse Haven; u kunt trouwens met een gerust hart komen supporteren, die brandstapel is inmiddels afgebrand… 😜

Het bestuur is trots op de mannen en vrouwen van VEO 1 en 2!

[PS. Gaan we op 18/2 met z’n allen de sportprijs voor de gemeente Leidschendam-Voorburg ophalen??? Tijd, plaats volgen….]

 

Namens het bestuur c.k.v. VEO,

Jan Scheffers, secretaris

 


Geplaatst

in

door

Tags: