VEO – KVA (14-17) door Ans Verschoor

Van tevoren had ik een geanimeerd gesprek met Johan en we waren het er samen over eens dat het beter moest dan vorige week. We gingen weer winnen!

Helaas waren de jongens en meisjes het hier kennelijk niet me eens, want binnen no time (dat kan ik op mijn spiekbriefje zien (10 min. stonden we 4-2 ACHTER!!! En kwamen in de laatste minuut voor de rust pas op 9-8 VOOR !! door een subliem schot van Christien. Zij was trouwens van allemaal het meest op schot met 5 goede doelpunten.

Deze uitslag had ik in een gesprek met Johan niet afgesproken. We gingen winnen! Maar helaas, hoe ze ook hun best deden, het wilde niet lukken.

Waren we soms te veel bezig met een portie duwen e.d. waardoor er series vrije ballen bij KVA terecht kwamen.  Heus, de scheids kon niet anders weer een vrije bal geven. Niet zo mopperen, maar je best doen met elkaar. En dat deden we echt wel. Steeds was Veo op schot, Maar moest toch achter de feiten aan hollen. Christien benutte een vrije bal- 0-1 en Sylvia maakte een foutje van Daan goed. 2-2. De R van Fuchs en v.d.Bosch lieten gaten vallen, maar Chris wist dat perfect goed te maken (3-4). Renee en Sylvia kregen beiden een schot tegen evenals Christien, maar die kom dat zelf goed maken 4-7. Linda en Christien (die was lekker op schot 6-8. Toen werd het Robbie Fuchs te machtig en mikte er 7 en 8-8 in. En maakte Christien 1 min later er 9-8 van.. Ruststand…

Na de rust was het merendeel VEO die achter de feiten aan liep en steeds wat goed te maken had omdat KVA goed op schot bleek. Dit resulteerde in het volgende scoreverloop.

Na 9-11 maakte Christien 10-11 en Sylvia werd gefopt door een doorloop. Maar binnen een minuut zorgde Chris ervoor dat zij er feilloos een vrije bal in mocht gooien 11-12. Daarna wisselden Roy en Chris elkaar af en was het 12-14. Spanning alom. Kom op mensen, het publiek begon zich meer te roeren maar helaas was dat de KVA aanhang. Het bracht hun wel naar 13-16 waar Robin vd B er nog 14-16 van kon maken en andere Robbie helaas nog een schot om zijn oren kreeg. En zo kwam de eindstand op 14-17. Jammer – Jammer – Jammer! VEO-ers..

Maar houdt goede moed en je koppie erbij in de wedstrijd, want we weten allemaal dat dit en incident was en jullie veel beter kunnen. Zeker als jullie goed naar Johan en Wouter luisteren. Het zaalseizoen gaat snel weer beginnen en dan kunnen jullie de supporters weer goed horen gesteund door de BLUE TIJGERS en als je vanaf de bovenste zitplaats hoort ……. “Kom op VEO”, dan ben ik het. Je weet wel, Dat ouwetje die door velen “Tante Ans” wordt genoemd en het zo fijn vindt om bij VEO te kunnen zijn hoewel ik helaas geen nakomelingen meer zie spelen. Zelfs de allerkleinste, niet, maar die heeft van haar Mamma een eigen telefoon gekregen dus die zal ik vast wel eens horen.

Geschreven door Ans Verschoor.

Archieffoto met de verslaggeefster links op de foto…

Geplaatst

in

door

Tags: