Verloren punt voor VEO 2

VEO 2 trad vandaag aan tegen Rapid. Een wedstrijd, die gezien de stand, alle kanten op kon. Helaas deed het 2e zich vandaag erg tekort. En hierdoor loopt de Meervogels verder uit. In de 1e helft een matig spelend VEO dat zichzelf heel moeilijk maakte door de goede afspraken vooraf niet na te komen. Veel foute passes en hierdoor werden er zelf weinig kansen gecreëerd. Rapid liep rustig te spelen en nam brutaal een voorsprong. VEO rechtte de rug en kwam voor rust weer op voorsprong. In tweede helft hetzelfde spelbeeld, alleen nu liep het wel iets beter. Echter, wanneer je vlak voor tijd 2 punten voorstaat moet je die niet meer weggeven. En dat deed VEO wel. Geen rust in het spel en ook nog ongelukkige fouten maken werd VEO fataal. Ondanks 3 wissels. Eindstand 13-13. Ik vind dat er een punt is verloren ipv 2 gewonnen.
En hoe nu verder? Veel meer respect hebben voor elkaar. Dan komt het wel. En heb eens plezier in het spel. Er wordt teveel naar elkaar gekeken en gewezen.