bpd nieuwe sponsor VEO scorebord

Met trots mogen wij bpd presenteren als de nieuwe sponsor van het scorebord. Vele kennen bpd nog onder de vorige naam Bouwfonds. Benieuwd waar bpd voor staat ? We bewaren het antwoord nog even voor de volgende Pubquiz… Met de slogan Creating Living Environments zal bpd met het kleurrijke logo de komende jaren het scorebord sieren. Of in gewoon Nederlands, bpd zorgt voor betaalbare, duurzame, nieuwe leefomgevingen voor de toekomst. Dus kijk maar eens goed rond in je omgeving, ze doen meer dan je denkt.

We danken deze sponsor aan een alerte ouder van de D2. Zie je zelf ook kansen om een bijdrage aan VEO te verlenen met sponsoring ? Kijk eens op de VEO site onder het kopje Sponsoring voor de mogelijkheden. Of vraag het even aan me op het veld.

Ruud Welschen
VEO Sponsoring

 

Scroll naar boven