”Koek en zopie” op de tribune?!…

Om maar met de deur in huis te vallen:

Met de horeca van Essesteijn is besproken, dat het met ingang van heden niet meer is toegestaan alcoholhoudende dranken, hete koffie/ thee, glaswerk of kopjes mee te nemen de zaal in of naar de kleedkamers.

Zoals jullie weten is dit in verreweg de meeste sporthallen gebruikelijk en Essesteijn conformeert zich hiermee weer aan dit algemene gebruik.

De afgelopen weken rukten pitchers en wijntjes in steeds grotere getale de tribunes op en begon het erop te lijken, dat sommige teams hun wedstrijden in de ambiance van een café speelden. Uiteraard werd het steeds gezelliger, maar er bleef ook nogal eens wat rommel achter, wijn- en andere alcoholdampen hingen als een mist over de tribunes, terwijl… “last-but-not-least”… kinderen op en rondom de tribunes spelen…

De kantine is beschikbaar om een biertje/ wijntje/ koffie- of theetje te nuttigen…

Wij onderschrijven bovenstaand beleid, hebben dit afgesproken met Essesteijn en… Hopen op ieders begrip & medewerking!

Het bestuur.

Scroll naar boven