Geslaagde extra trainingen VEO 3-4-5-6

De afgelopen maandagavonden hebben heel wat fanatieke senioren een extra training gevolgd. De selectie bikkelt natuurlijk altijd (minimaal) 2 keer in de week; heel wat andere senioren doen daar dit jaar niet voor onder! Met een gemiddelde opkomst van 20 zijn dit erg geslaagde avonden waar lekker gekorfbald wordt en achteraf ook nog een klein drankje 🙂

Gisteren was het hoogtepunt (tot dusver)! Met een opkomst van 30 senioren uit VEO 3-4-5-6 was het volle bak op veld 2, maar er staat dan ook niet elke avond een korfballeague trainer/coach voor de groep. Damien Folkerts (Fortuna 1) kwam even terug op het oude nest om een toptraining te verzorgen. Dynamisch en snel spel, vrijkomen in kleine ruimtes en veel afronden op de korf zijn allemaal aan bod gekomen en achteraf veel positieve reacties. Damien bedankt!

Op naar zaterdag en kijken of alle seniorenteams de laatste veldwedstrijd kunnen winnen!


Geplaatst

in

door

Tags: