KNKV app vervangt Sportlink app

Van de KNKV ontvingen wij het volgende bericht. Sinds 22 augustus staat in de Play Store (Android) en de App Store (iOS) de KNKV Wedstrijdzaken app. Deze app is de opvolger van de Sportlinked app, die vanaf heden niet meer functioneert. Het kan zijn dat nog niet elke gebruiker de nieuwe app kan vinden, probeer het dan later nogmaals. Bij beide aanbieders wordt e.e.a. gefaseerd beschikbaar gesteld.

Het is noodzakelijk dat alle coaches en scheidsrechters de nieuwe app downloaden voor aanvang van de competitie.

Inloggen kan met dezelfde gegevens als in de Sportlinked app. Voorwaarde is wel dat dit mailadres gelijk is aan de lidgegevens in Sportlink Club. Indien dit niet gelijk is, kan de KNKV dit niet aanpassen. Dit moet altijd via de vereniging lopen.

De werking van de app is verder ongewijzigd gebleven, wel is het natuurlijk zo dat spelers in Sportlink Club aan teams gekoppeld moeten zijn. Voor externe coaches is nog altijd van toepassing dat die aangemeld moeten worden via het daarvoor bestemde formulier.

 

 

Scroll naar boven