Euro’s voor VEO! Help je (weer) mee?

De afgelopen 12 maanden heeft VEO maar liefst 347 Euro opgehaald met de Sponsorkliks-actie! Een mooi bedrag waarvoor we iedereen die dit heeft mogelijk gemaakt hartelijk willen bedanken.

Dit is een mooi bedrag, maar het gevoel zegt dat dit bedrag zeker meer had kunnen zijn. Wanneer u nu leest over Sponsorkliks denkt u wellicht ook aan recente internetaankopen terug waarmee u een mooie provisie voor VEO had kunnen verdienen, maar vergeten bent de benodigde ‘extra kliks’ te doen. Die kerstcadeaus voor uw kinderen of die vlucht en hotels die u boekte voor uw vakantie…

De komende periode willen we proberen nog meer geld binnen te halen voor VEO. Wellicht denkt u al na over het boeken van een voorjaars- of zomervakantie. Diverse sites die vluchten of accommodaties aanbieden zijn aangesloten bij sponsorclicks. De bijdrage voor VEO kan bij grote aankopen bij deze websites snel oplopen. Maar ook op het terrein van mobiele telefonie, boeken, kleding, speelgoed, huishoudelijke apparatuur, verzekeringen en het bezorgen van eten zijn er diverse winkels aangesloten. Zie voor het totale overzicht: Aangesloten webwinkels

Wellicht werkt het voor u beter om in plaats van via de website van VEO uw aankopen te doen via de SponsorKliks app? De app is gratis verkrijgbaar voor Android- en Apple iOS-apparaten. Download ‘m meteen!

Niet helemaal meer scherp voor ogen wat Sponsorkliks precies inhoudt of hoe u er gebruik van maakt? Sponsorkliks zorgt ervoor dat er van een aankoop een bepaald bedrag of percentage naar VEO gaat, zonder dat u daar meer voor betaalt!! Lees hier na hoe het ook alweer werkt: Sponsorkliks hoe werkt het?

Begin april volgt een update over de inkomsten in het eerste kwartaal van 2017!

Alvast bedankt voor het doen van uw aankopen met de sponsorkliks!

De sponsorcommissie

Scroll naar boven