VEO dankt vertrekkende staf en spelers…

Na de laatste thuiswedstrijd is het elk jaar vaste prik: afscheid nemen van spelers, speelsters en staf, die ofwel (tijdelijk) stoppen, lager/ hoger gaan spelen of een andere club onder hun hoede nemen…

V.l.n.r. achterste rij: Judith Vellekoop, Frank Damshuiser, Karin Olthof, Wouter Jansen. Midden (zittend): Wietske Vergroesen, Robin Fuchs, Bryan Dinsbach, Remco Breedveld. Voorgrond: Remi Hartgers en Robin van den Bosch
V.l.n.r. achterste rij: Judith Vellekoop, Frank Damshuiser, Karin Olthof, Wouter Jansen. Midden (zittend): Wietske Vergroesen, Robin Fuchs, Bryan Dinsbach, Remco Breedveld. Voorgrond: Remi Hartgers en Robin van den Bosch. (Jan Maarten van Dam en Niels Waalewijn ontbreken op deze foto.)

Voorzitter Jan Jaap van Leusden excelleerde en beurde de -na de nederlaag van VEO 1 wat teleurgestelde- groep op met een humorvol betoog, waarin voor ieder, die afscheid nam, een bloemrijk persoonlijk woord.

Foto: Frank Damshuiser was als eerste aan de beurt...
Foto: Frank Damshuiser was als eerste aan de beurt…

Van Leusden liet zien, dat een afscheid niet altijd treurig hoeft te zijn…

Foto: Na Robin van den Bosch en Remi Hartgers  was het de beurt aan Bryan Dinsbach ....
Foto: Na Robin van den Bosch, Remi Hartgers, Judith (Davids?) Vellekoop was het de beurt aan Bryan Dinsbach ….

Hopelijk zien we deze mensen nog eens terug aan de Groene Zoom?!….

De voorzitter op zijn best!...
Foto: De voorzitter op zijn best?!…

……

 

Scroll naar boven