Maarten Taffijn stopt per direct als trainer/coach VEO 1

Vandaag, zondag 10 januari, heeft Maarten Taffijn laten weten dat hij per direct stopt als trainer/coach van VEO 1. Het gebrek aan vertrouwen dat hij de huidige groep nog kan veranderen in een goed korfballend team dat punten pakt, heeft Maarten doen besluiten om deze stap te zetten.

VEO en Maarten waren al in gesprek over een vervolg van de huidige, twee jaar lopende samenwerking. Tijdens deze gesprekken is in gezamenlijk overleg besloten dat de wegen tussen VEO en Maarten zich zouden gaan scheiden aan het einde van dit seizoen. Het is jammer dat nu al blijkt dat de samenwerking geen stand meer houdt. Vanuit VEO respecteren wij de beslissing van Maarten.

Frank Damshuiser, de huidige trainer/coach van VEO 2, heeft aangegeven het seizoen af te willen maken als vervanger van Maarten. Jan Maarten van Dam, teammanager, en Wietske Vergroesen, verzorgster, zullen Frank ondersteunen om het lopende seizoen succesvol af te ronden.

Voor VEO 2 is er naar mogelijke alternatieven gekeken. Wij zijn blij dat Remco Breedveld bereid is gevonden om de training en coaching van VEO 2 voor de rest van het seizoen van Frank over te nemen. Remco zal hierbij ondersteunt worden door een extra persoon. Wij hopen deze week de naam van deze persoon te kunnen communiceren. UPDATE 13 januari: De extra persoon voor VEO 2 is gevonden in de persoon van Wouter Jansen.

In de komende weken zullen er gesprekken gevoerd worden voor de invulling van trainer(s)/coach(es) voor de selectie van VEO 1 en 2 voor het komende seizoen. Frank Damshuiser is één van de mogelijke kandidaten voor de vacature.

Namens het bestuur,

Jan Jaap van Leusden
voorzitter

Scroll naar boven