Afsluiting N14 aanstaand weekend – bereikbaarheid Essesteijn

Dit weekend zijn de tunnels van de N14 van het knooppunt bij de A4 tot aan Wassenaar afgesloten voor alle verkeer. De sluiting gaat in op vrijdagavond 6 november 22:00 uur en duurt tot maandagochtend 9 november 5:00 uur. Dit heeft grote gevolgen voor de doorstroming van het verkeer in Voorburg en Leidschendam.

Het verzoek aan alle teams is om rekening te houden met de (on)bereikbaarheid van Essesteijn. Maar ook voor de uitspelende teams kan dit gevolgen hebben. Ook voor de leden die uit Leidschenveen komen is het lastiger om de hal te bereiken. Het belooft mooi weer te worden en indien mogelijk raden we iedereen aan zoveel mogelijk met de fiets naar de hal te komen.

Namens het bestuur,

Jan Jaap van Leusden
Voorzitter

Scroll naar boven