VEO door naar finale Haagse korfbaldagen na golden goal

VEO heeft gisteravond in een spannende wedstrijd de finale weten te bereiken van de Haagse korfbaldagen (senioren 1-2-3). Er moest zelfs een “golden goal” aan te pas komen om in de verlenging met 20-19 te winnen van ODO. De gehele wedstrijd ging de wedstrijd gelijk op waardoor de wedstrijd aantrekkelijk was om te zien. er werd door beide ploegen veel strijd en inzet geleverd.

Met drie punten voorsprong en tien minuten op de klok leek VEO aan de winnende hand. ODO kwam sterk terug naar 19-19 waardoor er een verlenging noodzakelijk was.

In de verlening scoorde VEO in de 2e minuut door een mooi afstand schot van Esther Boogert.

Uiteindelijk werd het 20-19 en speelt VEO 1 de finale zaterdag tegen DES om 16:40. Zorg dat je erbij bent zaterdag in Sporthal HKV/Ons Eibernest Den Haag.