Grote Clubactie

Grote Clubactie
Beste Kids, Ouders en Trainers.
De laatste loodjes van de verkoop van lootjes wegen het zwaarst.
Het zijn de laatste weken dat er nog loten verkocht kunnen worden. De boekjes moeten de komende 2 weken bij mij ingeleverd worden, daarna hebben wij nog een paar dagen voor het invoeren van de loten.
Jullie kunnen je voorstellen dat we erg benieuwd zijn waar we op uitkomen als alle kinderen hun lotenboekjes inleveren. Doe nog even je best met de verkoop, een rondje bellen naar de familie kost niet veel moeite maar levert altijd weer de verkoop van een paar loten op. En bij verkoop van 15 loten een leuke cadeaubon voor de moeite.
Lever de boekjes in bij je trainer zodat die ze weer bij mij kan inleveren
Aan de ouders en trainers het verzoek er voor te zorgen dat alle lotenboekjes uiterlijk zondag 16 november bij mij in bezit zijn. Als jullie ons niet in de sporthallen tegenkomen dan graag de boekjes bij mij in de brievenbus.
Mark van der Weijden
Essesteijnstraat 1
2272XT Voorburg.

Scroll naar boven