Eerste stemronde nieuw VEO shirt van start!

[img]https://temp.veokorfbal.nl/wp-content/uploads/2014/11/overzicht-1.png[/img]
Concepten 1, 7 & 8 afgevallen op BALV.

KLIK HIER OM NAAR DE STEM PAGINA TE GAAN.

Hoe werkt het?
Deze eerste stemronde start zondag 23 november en eindigt vrijdag 5 december. Na afloop van deze stemronde blijven er 2 concepten over. De laatste stemronde loopt van zondag 7 december tot zaterdag 20 december. Voor de Kerst weten we dus in welk shirt VEO de komende jaren gaat spelen! Tip: zet deze data in je agenda zodat je er zeker van bent dat je stem meetelt voor het shirt van jouw keuze!

Wie mogen er stemmen?
Alleen leden en/of ouders van leden mogen stemmen.

Hoe breng ik mijn stem uit?
Uw stem brengt u uit door het formulier op de stem pagina in te vullen. U vult uw volledige naam in en vervolgens geeft u aan welke volgorde uw voorkeur heeft. Om uw stem op te slaan klikt u op de knop ’Verzenden’.

KLIK HIER OM NAAR DE STEM PAGINA TE GAAN.

Scroll naar boven