Sinterklaasavond voor de Kangoeroes, de F en de E-teams! Aanmelden!

Wij hebben gehoord dat Sinterklaas en zijn zwarte pieten ook dit jaar weer even tijd hebben om langs te komen in de VEOKEET! Sint is erg benieuwd naar al die lieve, brave VEO-kinderen…. (jullie zijn toch wel lief geweest???)

Alle kinderen uit de E, F en de Kangoeroes zijn van harte welkom!
Meld je aan via veojeugd@gmail.com

Vrijdag 28 november van 18.45 – 20.30 uur 

Zwarte Piet heeft ons ingefluisterd dat Sinterklaas het dit jaar erg leuk zou vinden als er een aantal kinderen zouden willen optreden voor Sinterklaas! Een leuk dansje, een liedje zingen het kan allemaal! Laat dat ook even aan ons weten via de mail!

Tot Vrijdag de 28e!!
Vergeet je niet aan te melden!!!!!!!! veojeugd@gmail.com

Groetjes van de Jeugdcommissie

P.S. Op dit avondje is het helaas niet mogelijk om vriendjes en vriendinnetjes mee te nemen.

 

 

Scroll naar boven