Hemelvaartstoernooi op 29 mei!

Al meer dan 40 jaar organiseert VEO op Hemelvaartsdag een succesvol korfbaltoernooi voor jong en oud. Ieder jaar  ontvangt VEO verenigingen uit de directe omgeving, maar soms ook van verder, om vaak genietend van de voorjaarszon sportiviteit en gezelligheid te combineren. Het VEO-toernooi is een “breed” toernooi waarbij recreanten, senioren, A, B, C, D, E en F jeugd terecht kunnen. Standaard kunnen de verenigingen die jaarlijks bij ons te gast zijn een uitnodiging tegemoet zien. Mocht u ook op het VEO Hemelvaarttoernooi aanwezig willen zijn maar geen uitnodiging ontvangen hebben dan kunt u contact opnemen met ons via:

veohemelvaarttoernooi@gmail.com

Met vriendelijke groeten,

Namens de toernooicommissie:

Gerard van der Schoor

Alfred van Antwerpen

Dick van der Stelt

Scroll naar boven