VEO gaat op zoek naar nieuwe hoofdtrainer

Aan het eind van dit korfbalseizoen stopt Jelle den Dekker als hoofdtrainer van ckv VEO. In goed overleg met het bestuur en de technische commissie is besloten geen nieuwe verbintenis aan te gaan.

Den Dekker is dit seizoen voor het tweede jaar bezig als hoofdtrainer van de selectie. Na de overstap van de A-jeugd van KVS naar VEO heeft Den Dekker hard gewerkt om de groep naar een hoger niveau te tillen. Mede door een aantal blessures is VEO 1 vorig seizoen gedegradeerd in de zaal, maar na het zaalseizoen is de lijn omhoog ingezet. Op het veld draaide de ploeg wel mee om de bovenste plaatsen. In het huidige seizoen heeft VEO 1 mogelijkheden om kampioen te worden in zowel de zaal (2e klasse) als op het veld (1e klasse).

 

De technische commissie en het bestuur hopen snel een goede vervanger voor Den Dekker gevonden te hebben. Met de overige leden van de technische staf worden op dit moment nog gesprekken gevoerd over de invulling van het nieuwe seizoen.

 

Wij willen Den Dekker bedanken voor alle inzet de afgelopen jaren, en wensen hem veel succes in verdere voortzetting van zijn carriere als korfbaltrainer en coach.

 

Namens de technische commissie en het bestuur van ckv VEO,

Damien Folkerts

Scroll naar boven