Kampverslag: Vrijdag!

Hallo allemaal! Welkom bij het eerste verslagje van het pupillenkamp 2024. We begonnen dit kamp natuurlijk met het opzetten van de tenten op het grasveld. 9 tenten in totaal, allemaal netjes in twee rijen met aan het begin de twee leidingtenten (versierd met gouden en zilveren vlaggetjes). Na het opblazen van de luchtbedden, bedden opmaken en het checken of alle knuffels wel mee zijn was het tijd om samen even wat afspraken te maken. Hierna was het tijd voor het eerste en meest klassieke spel van kamp: Levend stratego. Team oranje tegen team blauw, met strepen in de strijdkleuren op hun gezicht, gingen de kids fanatiek op zoek naar de verstopte vlag van de tegenstander. Na een spannende strijd is de winst naar team oranje gegaan! Na het spel, tijdens de limo- en koekjespauze zagen de kids iets geks: In de verte kwamen twee figuren op hen af…. Zijn ze nou groen? Ja! 2 aliëns zijn neergestreken op de sportvelden van VEO en hebben een stuk papier met vreemde codes aan ons gegeven. Het zijn duidelijk goedaardige aliëns (ze hadden ufo snoepjes mee!) en hebben onze hulp nodig! Maar voor wat? We konden de aliëns niet verstaan, dus wat ze precies bedoelen weten we nog niet. Daar gaan we morgen mee aan de slag. De kids lagen op tijd in bed, de leiding heeft nog even vergaderd 🙂 Tot morgen!

Scroll naar boven