VEO D1 kampioen

Op 8 juni heeft de D1 wederom bewezen wat teamwork waard is. Met een 0-10 overwinning zijn ze voor de tweede keer dit jaar kampioen geworden! Het duurde even tot VEO tot scoren kwam, maar de verdediging bleef de bal stug naar de aanval brengen. Daarna een mooie wedstrijd met veel onderscheppingen en mooie goals. In de het laatste kwart hadden ze pas echt de smaak te pakken, met vijf doelpunten in tien minuten. Thomas kneep ‘m nog even omdat bij 15 doelpunten zijn baard eraf gaat, maar dat is (helaas?) niet meer gelukt. Een zeer terecht kampioenschap werd uiteraard gevierd met taart, medailles en een praatje van de TC jeugd. Nog even genieten van dit winnaarsteam, en dan zomervakantie!

Op de foto van links boven tot beneden: Valentijn, Thomas, Jake, Kris, Machiel, Elynn, Jordan, Amber, Jayann, Finn. Niet op de foto maar ook een trotse coach: Sannah