Jeugdcommissie

Hallo iedereen!

De jeugdcommissie organiseert gedurende het hele jaar leuke activiteiten voor de kangoeroes, de pupillen (D, E, F), de aspiranten (C, B), de junioren (A).

Wij (Daniek, Esther, Kelt, Linda, Nienke en Patricia) zitten dit seizoen in de Jeugdcommissie! Op deze pagina kan je lezen wie wij zijn en vind je de planning met allemaal leuke avondjes!

Wie zijn wij?

Hey! Mijn naam is Daniek, ik ben 21 Jaar en speel al mijn hele leven korfbal! In het dagelijks leven werk ik met kinderen in de sport. Ik geef workshops, kinderfeestjes en gymlessen! Ik zet mijzelf graag in voor de club en ga mijn best doen om zoveel mogelijk leuke avondjes te organiseren voor jullie!
Hi, ik ben Esther en ik ben 18 jaar. Al sinds de welpjes loop ik rond op VEO en ondertussen speel ik in de selectie! Ook heb ik de afgelopen jaren met veel plezier de F en D training gegeven. Dit jaar ga ik de kangoeroes trainen en me bij de jeugdcommissie aansluiten! Ik heb enorm veel zin om de leukste en gezelligste avondjes zoals de vossenjacht, het sinterklaasfeest en natuurlijk het kamp voor de jeugd te organiseren!
Ik ben Kelt van Hees, 18 jaar en heb ongeveer 14 jaar op VEO gekorfbald. De laatste twee jaar speelde ik in de A1, ik ben ook al twee jaar lid van de JC en daarnaast heb ik 4 jaar training gegeven aan de E en D jeugd op de club. Nu studeer ik in Wageningen en speel ik bij DVO in Bennekom maar ik wilde toch nog bijdragen aan de club. Ik zal dus (als er tijd en ruimte voor is) aanwezig zijn op de jeugdavondjes en als ik zo naar de planning kijk gaan het hele leuke avondjes worden! Hopelijk tot snel!
Hoi, ik ben Linda en ik heb mijn hele jeugd gekorfbald. In de senioren ben ik gestopt met korfballen. Ik heb een aantal jaren trainen gegeven en ik heb zo’n 6 jaar meegeholpen in de jeugdcommissie. Inmiddels heb ik 3 kinderen en mijn dochter Laura (E4) korfbalt sinds de kangoeroes met veel plezier op VEO. Ik vind het heel erg leuk dat ik weer mee mag helpen in de JC en ik heb zin in alle gezellige avondjes!
Hi! Ik ben Nienke Speckens en ik ben 17 jaar. In de E’tjes ben ik begonnen met korfballen bij VEO en doe dat nog altijd met veel plezier, dit jaar in het 3e. Ik heb 4 jaar training gegeven waarvan 3 jaar aan de F’jes. Ik word helemaal happy van die kleintjes, maar oudere kids vind ik ook gezellig! Dit jaar ga ik me aansluiten bij de jeugdcommissie. In plaats van zelf bowlen mee als leiding, zin in!!
Mijn naam is Patricia Reudink, moeder van Nikki C1) en Timo. Inmiddels tel ik alweer 47 lentes en heb ik vroeger tot mijn 23e zelf altijd gekorfbald bij VEO. Nu weer met veel plezier actief bezig voor VEO omdat mijn dochter op VEO zit. Na een aantal jaar trainen te hebben gegeven aan de F en E is het tijd voor een andere leuke bezigheid voor de kids van VEO bij de jeugdcommissie. We gaan er weer een leuk seizoen van maken met gezellige avonden. Ik kijk er naar uit!

Planning 2023 – 2024

DatumVoor wie?Wat gaan we doen?
Vr. 15-09-2023 Pupillen NEON disco
 Vr. 06-10-2023 Aspiranten Bowlen
 Vr. 27-10-2023 PupillenKnutselen
 Vr. 01-12-2023 Kangoeroes, F & E Heerlijk avondje…
 Vr. 15-12-2023 Aspiranten Kerstdiner
 Vr. 26-01-2024 Pupillen Is nog een verrassing
 Vr. 09-02-2024 Aspiranten Is nog een verrassing
 Vr. 15-03-2024 Pupillen Is nog een verrassing
 Vr. 05-04-2024 Aspiranten Is nog een verrassing

* Het is nog niet bekend wanneer de kampen in 2024 zijn.

Als je vragen hebt kan je ons altijd aanspreken als je ons op VEO ziet lopen, of je kan ons mailen via: jeugdcommissieveo@gmail.com

Wij hebben er ontzettend veel zin in dit seizoen en hopen jullie vaak te zien!

Groetjes,
van de Jeugdcommissie