VEO’s dartkampioenschap weer goed bezocht!

Op vrijdag 2 januari was het weer zover en namen er 48 tweetallen deel aan het jaarlijkse darttoermooi bij VEO. Veel oude bekenden, maar ook veel nieuwe deelnemers. Van de oud winnaars waren Pieter Mark en Ewout Tiemens (in prachtige dartshirts) weer nadrukkelijk aanwezig. Janneke en Timothy speelden dit jaar niet samen. Thimothy speelde met Jannekes broer Florian en zij haalden de halve finale. Ook oud winnaars Fred en Gijs speelden niet samen. Fred speelde met Paul (en dat heeft Cuno geweten). Doordat meervoudig kampioen Rieks er niet was waren er dit jaar meer kansen voor de anderen.

We speelden weer Tactics en vanaf de eerste ronde was er weer veel spanning. Deze spelvorm eindigt vaak met Bull gooien en de geringe onderlinge verschillen maakten dat daar ook vaak pas de beslissing viel. Spanning en onderlinge strijd stonden centraal en dat riep wat commotie op rondom de scores in de halve finale tussen Joost/ Bas tegen Timothy/ Florian. Favorieten Sies en Bas moesten in de andere halve finale het onderspit delven tegen ‘wildcard houders’ Marco en Roelof.

Marco en Roelof konden vervolgens , onder toeziend oog van scheidrechter Tjitze die de touwtjes strak in handen nam, via een prachtige eindworp van Roelof de finale winnend afsluiten.

Het was weer een goed bezochte avond waarbij Roelof en Marco uiteindelijk de DARTHELDEN van VEO werden!! Volgend jaar weer!

Fred en Arnold

Gezellig samen eten voorafgaand aan het darten.
Winnaars!

Geplaatst

in

door

Tags: