VEO PopQuiz 16 februari

Dames en heren, maak u klaar voor een doldwaze avond vol muziek en plezier. Namens de feestcommissie presenteren LT en Kamil de grote VEO PopQuiz!

Weet je jouw vrienden altijd te imponeren met je muziekkennis? Nou, kom maar laten zien dan. We nemen je mee door een muzikale rollercoaster van de popgeschiedenis. Van The Police tot aan Fergie en van Elvis Presley tot aan Coldplay, er komt voor ieder wat wils voorbij.

Schrijf je zo snel mogelijk in door een mail te sturen naar de Feescie of een appje naar Kamil of LT. Hier wil je bij zijn. We accepteren teams van maximaal 5 mensen en een goede teamnaam is verplicht. Het liefst met een woordgrap. Een slechte teamnaam is minpunten. Inschrijfkosten zijn erg schappelijk, namelijk 5 euro per team. Dat is minder dan een kapsalon. Een avondje vertier is nog nooit zo betaalbaar geweest!

Wanneer is dit dan? Nou op 16 februari. Dat is een vrijdag. Dan ben je nog vrij, want wie planned er nou wat in op vrijdag? We beginnen om 20.30 uur. Inloop vanaf 20.00 uur… Nee doe maar 19.30 uur, dan kunnen we nog een extra biertje drinken van tevoren.

Schijf je in door een mailtje te sturen naar veofeestcommissie@gmail.com. Dit wordt natuurlijk legendarisch, geen twijfel over mogelijk.

Groetjes,
LT en Kamil


Geplaatst

in

,

door

Tags: