Wedstrijdschema veldseizoen bekend: graag inschrijven als scheidsrechter!

Het definitieve wedstrijdschema voor het komend (voorjaars)veldseizoen is zojuist bekend geworden. Ook in dit seizoen gaat VEO weer werken met het zelf inschrijven op wedstrijden als scheidsrechter. Voor jullie als VEO-lid heeft zelf inschrijven het voordeel dat je zelf kunt bepalen wanneer (datum, tijdstip) en wie (bijv. F-jes of juist graag oudere teams) je het liefst fluit.

We zien overigens wel in de eerdere inschrijfronden dat de wedstrijden van de E-teams en F-teams het snelste vol zijn. Oproep is dan ook aan vooral de senioren om ‘niet bang’ te zijn, en je juist ook voor oudere teams in te schrijven. Zo blijven er voor de A-jeugd ook nog wedstrijden van de E’tjes en F’jes over om te fluiten.

De spelregels voor het komende veldseizoen zijn:

  • Elk spelend lid (senioren en A-jeugdleden) wordt geacht zich minimaal voor één wedstrijd als scheidsrechter in te schrijven.
  • Je kan je naam toevoegen aan een wedstrijd bij ofwel de breedtesport (VEO 6, A2, B2 alle C-, D-, E- en F-teams) ofwel de wedstrijdsport (VEO3, VEO4, VEO5, A1, B1).

Hiervoor is er een drive-bestand opgesteld met alle thuiswedstrijden weergegeven.

  • b. voor de oefenwedstrijden zijn wel al scheidsrechters ingeroosterd. Mocht je een oefenwedstrijd fluiten, dan heb je je fluitbeurt van het veldseizoen al vervuld, en hoef je je niet per se in te schrijven (mag uiteraard wel).
  • Bij de breedtesport en oefenwedstrijden moet je – als je je hebt ingeschreven – sowieso fluiten.
  • Bij de wedstrijdsport hangt het ervan of er zich een knkv-scheidsrechter meldt. Uiterlijk de donderdag voor de wedstrijd hoor je definitief of je moet fluiten.
  • Je kunt je inschrijven tot en met vrijdag 14 april.
  • Natuurlijk mag je je ook vaker inschrijven als je VEO hierin wilt helpen. Graag zelfs!
  • Schrijf je je niet in, dan is de kans groot dat je alsnog wordt ingedeeld om één van de openstaande wedstrijden te fluiten. Hierbij heb je dus zelf geen invloed meer op bij welk team je wanneer fluit.

 

INSCHRIJVEN DOE JE IN DIT ONLINE BESTAND (tm vrijdag 14 april):

https://docs.google.com/spreadsheets/d/16LKmQi0Xoj4mzHEykKFJ6LC3OyUEBsrLWFGdiUr-UsE/edit#gid=0

Heb je vragen, opmerkingen of klachten over het zelf inschrijven, dan kun je een mail sturen  naar scheidsrechters@veokorfbal.nl.

We hopen op net zo’n goede respons als andere inschrijfrondes en wensen jullie alvast veel fluitplezier!

Namens de scheidsrechterscommissie van VEO,

Carina van Vliet

Roosteraar scheidsrechters VEO

Scroll naar boven