VEO op zoek naar trainers voor 1 & 2

Voor het komende seizoen zijn wij als Technisch kader nog dringend op zoek naar trainers voor zowel het 1e als het 2e team. Eerdere gesprekken met kandidaten zijn positief verlopen maar helaas zonder overeenkomst als uitkomst. Via deze weg willen wij jullie nogmaals oproepen om binnen de korfbalkring te delen dat wij nog op zoek zijn!

Dus ben jij of ken jij een trainer(s)/coach die komend seizoen nog niet bezet is en het leuk vindt om voor een enthousiaste groep spelers uit de Overgangs- en 1e klasse te staan, of ben je een trainer die aan het begin van het korfbaltrainerschap staat en ervaring wil op doen in deze klasses? Laat het dan aan ons weten via technischezakenbestuur@veokorfbal.nl of een appje/belletje/smsje naar 06-13467163. Of stoot ons persoonlijk aan op de vereniging. Dat kan bij Elize, Aart, Krista en Quirine.

Scroll naar boven