Hemelvaart NEON Party!

Het hemelvaart toernooi komt steeds dichterbij. Daar hoort natuurlijk ook een feest bij! Uiteraard zijn alle verenigingen welkom om dit feestje te komen bouwen. We gaan lekker op tijd beginnen zodat we een mooi aaneengeschakeld programma hebben. Iedereen (18+) is vanaf 20:30 al welkom! De toegangprijs is €7,50 en moet aan de deur betaald worden. Denk eraan dat het gehele feest cashless is, er kan dus alleen met pin betaald worden.

Zoals altijd zijn we ook weer op zoek naar een aantal helden voor achter de bar. Neem contact op met iemand van de feestcommissie of stuur een mail.

Bardiensten:
21:00 – 22:30
22:30 – 00:00
00:00 – 01:00
01:00 – 02:00

Daarnaast wordt hulp op de vrijdag na het toernooi zeer gewaardeerd (en verwacht). Er is altijd een boel op te ruimen van zowel het toernooi als het feest. Laat het ons (toernooi of feestcommissie) bij voorkeur weten, maar spontaan komen opdagen mag uiteraard ook!

We hopen veel van jullie te zien de 26e en 27e! Tot dan!

De Feescie! (veofeestcommissie@gmail.com)


Geplaatst

in

door

Tags: