Achilles – VEO zaterdag 12 maart om 18.10 in de Sportcampus

Dit weekend zal de return van het eerste plaatsvinden bij Achilles. De thuiswedstrijd werd in een hectische wedstrijd nipt gewonnen door VEO waardoor VEO nu samen met Excelsior met 4 punten op plek 1 staat.

Nu de Corona beperkingen voorbij zijn is iedereen weer massaal welkom om bij uit- en thuiswedstrijden aanwezig te zijn. Naar aanleiding van de gebeurtenissen bij de thuiswedstrijd willen we als bestuur iedereen die bij de wedstrijd aanwezig is; spelers, invallers, reserves, coaches en publiek verzoeken om zich respectvol naar de tegenstander, scheidsrechter, thuispubliek en de korfbalsport te gedragen. We gaan uit van een spannende, sportieve wedstrijd van beide ploegen.

Allemaal tot zaterdag in het Zuiderpark!

Scroll naar boven