De R zit in de maand…

De laatste veldwedstrijd van VEO A1, tegen Pernix was koud en nat. De R van regen zit dan ook in de maand. Het mooie aan korfbal is nog altijd dat je als toeschouwer lekker naar binnen mag in het winterseizoen. Hoewel dat in deze tijden altijd weer onzeker is. Wanneer bent u het laatst in Essensteijn geweest?

de gladde bal en het natte weer drukken de score voor beide teams

Gelukkig zit ook de O in de maand. De O van overwinning. VEO A1 heeft met een mooie reeks van overwinningen de eerste helft van het veldseizoen afgesloten. Pernix werd vandaag met 14-9 verslagen. Pernix A1 was al eerder geklopt; op de dag van het 100 jaar bestaan van Pernix kaapte het nieuwe junioren team de overwinning weg voor het jubilerend thuispubliek in Leiden.

Helaas zit ook de B in de maand. De B van blessures. Joost en Imme hadden de pech dat resp. de knie en de wijsvinger in de knel kwamen. Met pijn en aftocht als gevolg. Waardoor VEO A1 uiteindelijk gehavend het veld afkwam. Vanuit hier een hartelijk beterschap voor beide! Hopelijk gaat het in de zaal weer beter.

snelle VEO combinaties verrassen de Haloween Pernix Pumkins

Tja, de zaal. Ik hoop dat het dit jaar weer als vanouds mag worden voor alle teams. Spelen in Essensteijn met een enthousiast publiek. VEO A1 gaat verder in de eerste klasse en treft daar andere tegenstanders, o.a. Maasluis en KOAG A1.

stand veld eind okt 2021

Refleks A1, der Herbstmeister van deze poule gaat overgangsklasse spelen, (waar ze thuishoren). KVS A1 gaat toch uitkomen in de eerste klasse, na het tegenvallende resultaat. De overige teams uit onze veld-poule zullen elkaar weer tegenkomen in de zaal. VEO A1 krijgt dus een andere poule en nieuwe tegenstanders in de zaal, hopelijke een fijn nieuw avontuur!

de bank was hard nodig vandaag

Tenslotte zit ook de E in de maand. De E van het enthousiasme dat dit team uitstraalt. Dank Julia en Casper voor jullie enthousiaste coaching en de junioren invallers die we ook weer vandaag heel goed konden gebruiken. Tot slot speciale dank voor Ruud, onze cameraman die ook weer vandaag in weer en wind, als een ware Mary Poppins hangend aan zijn paraplu, zorgdraagt voor professionele uitzendingen van het hoofdveld. Veel succes VEO A1 in de zaal!

Scroll naar boven