Oproep: schrijf je in als scheidsrechter voor jeugdwedstrijden in maart/april

Ondanks alle Coronabeperkingen is het gelukkig toegestaan dat onze jeugdteams op zaterdag onderlinge wedstrijden spelen. Het zou superfijn zijn als (jeugd)leden zich aanmelden om te helpen bij het fluiten van de wedstrijden. De trainers hebben dan meer tijd en ruimte om het eigen team van tips en trucs te voorzien.

Omdat niet iedereen zich veilig genoeg voelt om te fluiten in de huidige Coronasituatie, heeft het VEO-bestuur besloten dat fluiten alleen op ‘vrijwillige basis’ is. Durf je het wel aan, dan is dit een mooie kans om de VEO-jeugd te helpen blijven korfballen.

INSCHRIJVEN DOE JE TM 1 MAART IN DIT ONLINE BESTAND:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/10-iNuO__Ya_5eOr0cH846JEhHPJH3NApKVejze3EuJg/edit#gid=0

Heb je vragen, opmerkingen en klachten over het zelf inschrijven, dan kun je een mail sturen  naar scheidsrechters@veokorfbal.nl.

Alvast veel dank voor je hulp!

 

Namens de scheidsrechterscommissie van VEO,

Carina van Vliet

Roosteraar scheidsrechters VEO

Scroll naar boven