Trainersstaf VEO selectie 2021-2022

Vanuit het bestuur zijn wij verheugd om mede te delen dat er voor het seizoen 2021-2022 wederom een verbond wordt aangegaan met de vier huidige trainers van de selectie. Remco Breedveld, Arnoud Kok, Ivo van der Kwast en Wouter Sies hebben alle vier aangegeven de doelen waarmee zij begin dit seizoen gestart zijn voort te willen zetten. Remco en Arnoud nemen wederom het eerste team onder hun vleugels en Ivo en Wouter ontfermen zich over het tweede team. Ondanks dat er dit seizoen maar kort de tijd was om de sport te beoefenen en de ploeg te zien spelen zien zij sportieve mogelijkheden en groei binnen de vereniging om komend seizoen te werken aan de vooropgestelde doelen.

Net als bij de rest van amateur-teamsportend Nederland liep bij ons ook het seizoen anders dan gewenst. Alle trainers van onze vereniging hebben getoond zich flexibel op te kunnen stellen. Op een creatieve manier zetten zij zich in om met inachtneming van de maatregelen sport en spel mogelijk te maken voor de jeugd. Hier hebben de jeugdleden zichtbaar plezier van. Voor de senioren gelden er strengere maatregelen hierdoor hebben vrijwel alle trainingen geen doorgang kunnen vinden. De selectietrainers hebben hier een onvoldaan gevoel aan overgehouden en willen zodra het startsein gegeven wordt het trainen en coachen weer oppakken. Voor een startdatum houden wij nauwlettend het landelijke nieuws en de berichtgeving van het KNKV bij.     

VEO ziet voor de selectietrainers niet alleen een rol als trainer-coach voor de selectie maar ziet graag de verbinding naar de jeugd. Dit seizoen wilde we graag een start maken met de plannen voor het opleiden van jeugdtrainers en het verbeteren van trainingen en trainingsvormen voor de jeugd. Helaas, konden deze plannen nog niet in werking gezet, maar het blijft verenigingsambitie om dit volgend seizoen aan te pakken en voort te zetten de komende jaren. De selectietrainers hebben aangegeven hier graag een doorstart mee te willen maken en kunnen nauwelijks wachten om weer op het veld te staan en de binnenkant van de kantine te bekijken. 

“Hopelijk kunnen we snel weer doen waarvoor we aangesteld zijn en wat we zo leuk vinden: korfballen!” (Kok, 2021)


Geplaatst

in

door

Tags: