De Kangoeroe Klup gaat weer starten!

Op zaterdag 5 september zal de Kangoeroe Klup bij VEO weer van start gaan. Elke zaterdagochtend van 9 tot 10 zijn alle kinderen van 3 t/m 6 jaar welkom om bij VEO te komen sporten. Vanaf dit jaar hebben we bij VEO nieuwe velden en daarom trainen de kangoeroes niet meer op het grasveld, maar op het hoofdveld direct voor het clubhuis. Zo kunnen alle ouders, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s vanaf de beste plek toekijken en aanmoedigen.

De trainingen worden verzorgd door een aantal trainers van VEO die op een later moment bekend gemaakt zullen worden. Voor hand- en span diensten langs het veld, de ontvangst van nieuwe kinderen en ouders en het verder ontwikkelen van de Kangoeroe Klup zijn we nog op zoek naar ouders die het leuk vinden om te helpen. Vind je het leuk om te helpen, meld je dan aan bij Aart via de mail (technischezakenbestuur@veokorfbal.nl).

Tot ziens allemaal bij VEO!


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Eén reactie op “De Kangoeroe Klup gaat weer starten!”

  1. […] 9:00 – 10:00: Kangoeroe Klup […]