Reminder: Schrijf je uiterlijk 29 augustus in als scheidsrechter!

Zoals eerder op de site te lezen was, kun je je tot en met zaterdag 29 augustus inschrijven als scheidsrechter. De eerste dagen van de inschrijving ging het hard en was ruim de helft van de wedstrijden gevuld. Een mooie score, maar dit kan uiteraard nog beter!

Heb je je nog niet aangemeld, schrijf je je dan dus nu alsnog in via onderstaande link voor minstens 1 wedstrijd in het najaars(veld)seizoen:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Hrt_j2HBjhRBVBr5T7IaVSi4xmP6gJl5l66-PVI9-_4/edit#gid=0

Ben je senior of A-junior en schrijf je je niet in, dan is de kans groot dat je alsnog wordt ingedeeld om één van de openstaande wedstrijden te fluiten. Hierbij heb je dus zelf geen invloed meer op bij welk team je wanneer fluit. Kun je deze wedstrijd niet, dan zul je zelf vervanging moeten regelen.

De scheidsrechterscommissie van VEO

Scroll naar boven