De Jubileum Uit de VEO Korf 1985

De Jubileum Uit de VEO Korf 1985

In de reeks Jubileum uitgaven van ons voormalig clubblad is de voorlaatste van 1985 aan de beurt.

Geen speciale uitgave maar een maandkrant, die toen elke mand een thema kreeg. Deze 38 pagina’s volle dus met thema het jubileum. Diverse schrijvers vertellen over hun belevenissen bij de festiviteiten van dit jubileum. Tevens weer de nodige toen en nu verhalen o.a. middels interviews met oma’s of ouders. VEO heeft de (toenmalige) pensioenleeftijd bereikt maar is allerminst bejaard zoals te lezen is in deze maandkrant. Met 8 senioren, 3 junioren, 3 adspiranten en 4 pupillen teams in de competitie en veel activiteiten buiten het korfbal.

Veel leesplezier met het lezen van “Jubileum Gong 1985”

Chris Verschoor


Geplaatst

in

door

Tags: