Zet u 12-9 vast in de agenda!!…

Beste mensen,

Op dit moment overdag puffend van de hitte achter de PC werkend met de voeten -conform het geadviseerde in het nationaal hitteplan- onder het bureau in een teiltje met water; tegelijk het hoofd in een natte tulband met cold pack gewikkeld en een ”afkoelsjaal” voor senioren om nek, borst en buik… alsmede twee verkoelende komkommerschijven op de ogen, dromen wij als VEO’ers ’s nachts onder het geruis van de ventilator over de nieuwe velden…

De stoere werklui houden ondanks verzengende hitte de vaart erin… Op de foto ziet u het werk aan de afrastering gewoon doorgaan… Chapeau (even niet in het echie, die tulband is weer lastig aan brengen….😜) virtueel voor deze stoere kerels!…

Noteert u vast in de agenda: 12 september zal rondom de thuiswedstrijd van VEO 1 een feestelijke opening van de nieuwe velden plaats vinden. Hierbij zal ook de wethouder van de Gemeente aanwezig zijn.

We hopen op mooi (draaglijk…) weer en uiteraard houden we ons aan de voorgeschreven Corona-maatregelen!…

Fijne zomer verder!

Namens het bestuur c.k.v. VEO,

Jan Scheffers, secretaris.


Geplaatst

in

door

Tags: