Update VEO, KNKV & Corona

Beste mensen,

De regering heeft striktere maatregelen afgekondigd tot 1 juni.

U ontving reeds van de jubileumcommissie informatie betreffende afgelaste evenementen. Hopelijk kunnen deze later alsnog gehouden worden.

Behalve voor de competitie (zie hieronder update van KNKV) heeft de nieuwe datum van 1 juni voor VEO verregaande consequenties: de Avondvierdaagse zal in mei geen doorgang vinden net als het Hemelvaart-toernooi dat ook niet door kan gaan.

We kunnen dit slechts als voldongen feit accepteren, het is niet anders… Laten we duimen dat al deze maatregelen helpen het beoogde doel te bereiken en hopen dat onze steentjes daaraan bijdragen.

Hierbij nog de KNKV-update van 23-3 naar aanleiding van de striktere maatregelen die de regering heeft afgekondigd:

“UPDATE 23 maart 22.15 uur

De additionele maatregelen, die het kabinet 23 maart aangekondigd heeft in de strijd tegen het coronavirus, hebben de volgende gevolgen voor onze korfbalcompetitie en -evenementen:

Oproep: sluit deuren tot 1 juni
Het KNKV roept alle korfbalverenigingen op om de deuren gesloten te houden tot 1 juni en last zelf tot die tijd alle KNKV-bijeenkomsten en bezoeken aan verenigingen af.

Afgelasting (tweede helft) veldcompetitie
Alle geplande wedstrijden in (het tweede deel van) de veldcompetitie worden dit seizoen afgelast, evenals alle toernooien en evenementen, behorend bij de veldcompetitie. Over de afwikkeling van de veldcompetitie – dus rangschikking en promotie- en degradatieregeling  – besluit het KNKV uiterlijk maandag 6 april, dezelfde einddatum die eerder aangekondigd is voor wat betreft de afwikkeling van de zaalcompetitie.

Update en FAQ
KNKV-voorzitter Rob Meijer zal deze week nader ingaan op de impact van het coronavirus en de bijbehorende kabinetsmaatregelen op onze korfbalverenigingen. Verder verschijnt op KNKV.nl spoedig een FAQ-overzicht (door verenigingen veel gestelde vragen en de antwoorden hierop).”

 

Het bestuur C.k.v. VEO

Scroll naar boven