Wie wordt dartkampioen 2020??

Wie wordt op 7 februari as. dartkampioen 2020 en plaatst zijn naam voor de volgende 100 jaar op de trofee? Het wordt lastig want afgelopen week hebben Fred en Geerten Breedveld zich als belangrijke out-siders aangemeld.

Daarmee zijn we op 50 koppels (EN DUS 100 DEELNEMERS)
gekomen. Er is nog plaats voor twee koppels!
Wat staat u te wachten?

Zoals ieder jaar spelen we tactics. Een spel waarbij de 20 t/m 10 en de bull 3x moeten worden gegooid. Ondertussen kan je ook nog punten maken. Lees voor de spelregels bijvoorbeeld: https://darts.stebra.nl/dart-spelregels/darts-tac-tics/

Net als ieder jaar beginnen we om 20.00 uur met het binnenhalen van de vorige kampioenen. Het inschrijven en betalen van de € 5,- inschrijfgeld is mogelijk vanaf 19.30 uur, maar de burgers en het bier worden al vanaf 19.00 uur geserveerd! Na betaling wordt je in een poule van 4 koppels ingedeeld. (we doen niet aan plaatsing! ) Je speelt dus minimaal 3 wedstrijden. Voor mensen die onverhoopt de poulefase niet doorkomen is er altijd de mogelijkheid om op vrijgekomen banen te darten. Kortom weer mooie ingrediënten voor het “100 JARIGE JUBILEUM” dartstoernooi!

Op 4 februari worden de banen opgebouwd en uiteraard kan er dan 6 februari weer ingegooid worden. Mocht je niet darten, maar wel van gezelligheid houden dan ben je ook van harte welkom!

Fred en Arnold


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Eén reactie op “Wie wordt dartkampioen 2020??”

  1. Best SEO Services avatar

    Awesome post! Keep up the great work! 🙂