VEO 100 jaar – Nieuwsbrief 2

Beste (oud) VEO-lid,
Beste ouder van een (oud) VEO-lid,
Beste genodigde en/of geïnteresseerde,

Via deze VEO 100 jaar nieuwsbrief willen we jullie graag op de hoogte houden van de activiteiten die gedurende ons 100ste levensjaar plaats zullen vinden.

We hebben geprobeerd zoveel mogelijk (oud) leden, geïnteresseerden en betrokkenen van VEO te bereiken middels deze nieuwsbrief. Mocht je in jouw omgeving vernemen of denken van andere (oud) leden of bekenden die juist wel op de hoogte gehouden willen worden, ontvangen we graag een email (jubileum@veokorfbal.nl) met emailgegevens. Stuur deze nieuwsbrief ook gerust door naar andere geïnteresseerden.

Hieronder vind je een korte kalender van de activiteiten die komend jaar georganiseerd zullen worden. Sommige activiteiten zijn jaarlijks terugkerend, maar nu met een VEO 100 jaar sausje, anderen worden speciaal voor dit jubileum jaar georganiseerd. Noteer deze data dus alvast in je agenda zodat je geen enkele feestdag/feestavond hoeft te missen!

1 februari 2020 Kinky party
7 februari 2020 Darttoernooi
14 februari 2020 Valentijns Casino Avond (D, C, B)
20 maart 2020 Game night
27 maart 2020 Pubquiz VEO 100 jaar
17 april 2020 Vossenjacht (Jeugd)
18 april 2020 Gala en veiling
20 juni 2020 Vrienden- & familietoernooi + eindfeest
19 en 20 september 2020 Jubileumweekend + reünie

MEER INFORMATIE

Voor alle activiteiten geldt: noteer bovengenoemde data vast in je agenda zodat je niets hoeft te missen. Via de website (zie https://www.veokorfbal.nl/100-jaar-veo/) en deze nieuwsbrieven, worden jullie op de hoogte gehouden en krijgen jullie meer informatie.

1 februari 2020 – 22:00 uur Kinky Party (18+) VEO Kantine

Het is weer tijd voor een feestje! Speciaal voor het 100 jarig bestaan trekken we een oude traditie uit de kast. Op veler verzoek keert na een aantal jaar afwezigheid de Kinky Party terug op VEO. Op zaterdag 1 februari verwachten wij iedereen in (vol) ornaat om los te gaan op het eerste feestje van 2020.
Komt allen en wie weet zit je oude kinky outfit nog als gegoten! Wisten jullie dat we vanaf nu ook te volgen zijn via Instagram @veofeescie?

INFO: Dresscode is Kinky en de entree is €5,00 (cashless; alleen pin)

7 februari 2020 – 19:00 uur Darten VEO Kantine

Op deze avond kunnen alle topdarters en amateurs weer in het VEO kantine terecht om met elkaar te strijden om de VEO Bokaal. Vorig jaar moesten we de prijs laten aan Rieks die al jaren zijn potentie liet zien, maar dan nu na heel veel trainen beloond werd met de titel! Wie gaat er dit jaar met de beker vandoor? Omdat het een jubileum editie betreft willen we dit jaar ECHT uitpakken en streven we naar 50 koppels dus 100 deelnemers in de zaal.
Inschrijven per koppel is het handigst, maar heb je geen partner en vind je darten wel erg leuk meldt je dan toch aan dan zoeken wij een passende match.

INFO: Entree is €5,00 per persoon

18 april 2020 Gala en veiling VEO Kantine

Op 18 april vindt de veiling met het gala plaats. De kaartverkoop van deze (nu al) onvergetelijke avond zal starten op 7 februari, tijdens het darttoernooi. Daarna zullen er meerdere mogelijkheden zijn voor het aanschaffen van een kaartje voor deze avond.
Om een leuk bedrag voor de voedselbank en de vereniging binnen te halen, roepen we jullie ook op om na te denken over een leuk item om te veilen. Dit kan van alles zijn, van een taart bakken tot seizoenkaarten voor je favoriete club en van het oplopen met VEO 6 tot een romantische nacht in een B&B.
De eerste items zijn al binnen! Mocht jij ook al een fantastisch item bedacht hebben schroom dan niet om die alvast te mailen naar veogalaveiling@gmail.com.

VEO GADGETS

Er zijn verschillende VEO 100 jaar gadgets in omloop. Denk hierbij aan het VEO bier, VEO pet en de VEO bidon. Van al deze items is er nog een kleine voorraad aanwezig! Voor meer informatie over de verkoopmomenten verwijzen we jullie graag naar de website. Een mailtje sturen naar jubileum@veokorfbal.nl voor meer informatie, kan ook altijd!

VEO TOP 100 SPELERS ALLERTIJDEN

In dit jubileumjaar mag een TOP 100 lijstje natuurlijk niet ontbreken. Daarvoor hebben wij de input nodig van iedereen die VEO een warm hart toedraagt. Wij willen graag jullie top drie van de dames en heren weten die wat jullie betreft de toppers waren of zijn van VEO. Je mag iedereen nomineren van jong tot oud.
De stemformulieren worden uitgedeeld op de tribune bij de wedstrijd van VEO 1 en binnenkort kun je ook online je stem uitbrengen.
Wij houden jullie op de hoogte van de tussenstand.
Tijdens het jubileum feestweekend wordt de eindstand bekend gemaakt en weten we wie er op nummer 1 staan. We hopen op veel respons!

VRAGEN?

Mocht je vragen hebben over een van de activiteiten, laat het ons dan weten. Je kunt ons altijd aanschieten of een mail sturen via onderstaand mailadres.

NIET OP DE MAILINGLIST?

Mocht je onverhoopt geen email meer willen ontvangen, stuur ons dan een bericht via jubileum@veokorfbal.nl. Wij zullen jouw gegevens dan uit ons mailbestand verwijderen.

Met vriendelijke groet,

De Jubileumcommissie van C.K.V. VEO
(jubileum@veokorfbal.nl)


Geplaatst

in

door

Tags: