VEO laat zich zien bij Sport-In!

Dinsdag 22 oktober werd sporthal Forum Kwadraat gevuld met meer dan honderd kinderen uit Leidschendam-Voorburg, die eens wilde proeven van allerlei sporten uit deze gemeente tijdens de inmiddels traditionele Sport-In.

Uiteraard was er een aantal enthousiastelingen aanwezig om hen onze mooie korfbalsport in het algemeen en onze mooie club VEO in het bijzonder, te laten zien, doen en beleven.

In  6 rondes van 25 minuten kregen steeds groepen kinderen een korte korfballes. Door de kundige hulp van Britt, Esther, Deborah en Olivier konden zij schieten, overgooien en een kort partijtje spelen. Er waren folders voor degenen die het leuk leek om een keer bij ons een kijkje te komen nemen.

Het was een leuk evenement waar VEO en korfbal zich goed heeft kunnen laten zien en dat zeker voor herhaling vatbaar is. In de voorjaarsvakantie dus weer!

Esther Boogert en Arnoud Kok

Scroll naar boven