Vrijwilligers gezocht voor Avond4daagse Voorburg: 20 t/m 23 mei 2019

De Avond4daagse Voorburg komt er weer aan! Voor de 43e keer gaat deze van start en wel op maandag 20 mei. En ook deze keer hopen we weer dat de nodige mensen zich melden om te komen helpen tijdens de 4 avonden. Wie-o-wie van de VEO’ers en/of ouders van VEO-leden willen ons op een avond (of meer) helpen?

Maandag 20 – donderdag 23 mei
Dit jaar vindt het evenement vóór de week van Hemelvaart plaats. Ook dit jaar zijn wij weer op zoek naar vrijwilligers die ons deze dagen kunnen helpen. Iedere avond hebben wij zo’n twintig vrijwilligers nodig. Het merendeel wordt gevraagd om de verkeersveiligheid onderweg te regelen.
Iedere avond starten de wandelaars om 18.30 uur en iedere avond eindigt om 21.00 uur.
De ervaring leert dat iedereen dan al lang en breed weer terug is. Is dat het geval, dan ben je ook eerder klaar. Maar vooralsnog houden we graag 21.00 uur aan. Better safe than sorry.

Waar hebben we hulp bij nodig

• Achter de tafels in het clubhuis
o 1 à 2 personen
o maandag, woensdag en donderdag: 17.30 – 21.00 uur:
Wat doe je: wandelaars inschrijven, uitdelen van de wandelkaarten aan de mensen die zich vooraf ingeschreven hebben, stempelen van de wandelkaarten na terugkeer van de wandeling en checken of betaald is.

• Routes uitdelen
o 3 personen
o 18.00 – 18.45 uur
Wat doe je: Aan het begin van de avond de routes aan de wandelaars uitdelen.

• Controlepost
o 2 personen
o 18.00 – 21.00 uur
Wat doe je: Op de route op één locatie de wandelkaarten van de wandelaars stempelen.

• Verkeersregelaars (18 jaar of ouder)
o 9 à 11 personen
o 17.30 – 21.00 uur
Wat doe je: Wandelaars veilig helpen oversteken op een aantal locaties op de route.
Belangstelling? Lees ook tekst hieronder ’e-learning’.

• Parkeerterrein
o 2 personen
o 17.30 – 21.00 uur
Wat doe je: Dranghekken plaatsen en zorgen dat het verkeer rond VEO goed geregeld is vóór aanvang van de wandelavond en ná afloop.

• Drumband hulp
o 2 personen
o 19.00 – 21.00 uur
Wat doe je: Donderdag worden de wandelaars op het laatste deel van de route – vanaf park Vreugd en Rust – rond 19.45 uur voorzien van fanfaremuziek. Hulp is vanaf die locatie nodig bij een veilige voortzetting van de wandeling naar het VEO-clubhuis.

E-learning voor verkeersregelaars
Voor wie wil helpen als verkeersregelaar moeten we wel verzoeken een e-learning programma te volgen. Dit is verplicht vanuit de wet en regelgeving die aan alle kanten is aangescherpt. Klinkt heftig, maar valt reuze mee. Kost je zo’n 30 minuten achter je laptop/pc. Je moet je dan op deze website https://www.verkeersregelaarsexamen.nl registreren. Je krijgt van ons per mail een handleiding.

Kortom: we zijn blij met jullie hulp!
Iedereen die zich aanmeldt, helpt niet alleen de Avond4daagse commissie, maar ook VEO. Onze korfbalclub zet zichzelf met een gezellig, sportief en veilig evenement goed op de kaart en kan de opbrengst weer investeren in onze mooie club. Dus, meld je bij één van ons vieren aan of stuur een e-mail naar: avondvierdaagsevoorburg@gmail.com.

PS Er komt binnenkort een schema met welke hulp waar nodig is bij de Avond4daagse Voorburg op het memobord in de hal van het VEO-clubhuis te hangen!

Alvast dank en hartelijke groet,

Commissie Avond4daagse Voorburg:
Jetteke Sjouke
Marro Tiemens
Sonja Theil
Will Goedhart


Geplaatst

in

door

Tags: