Dankwoord

Blue Tigers,

Het is ons gelukt. In de ‘poule des doods’ van de Overgangsklasse zijn we gehandhaafd. En hoe! Met zeker 11 punten (hopelijk komen hier zaterdag nog twee bij) en een topklassering wb de tegengoals hebben wij het maximale eruit gehaald. Een prachtige prestatie die voor het eerst binnen VEO is gerealiseerd. Het doel van de vereniging is om een stabiele overgangsklasser te zijn. Promoveren was stap 1 en handhaven stap 2. Die laatste stap is altijd het moeilijkst. Na een grandioos seizoen hebben wij afscheid moeten nemen van 3 basisspelers inclusief trainer/coach Rene Arnoldus. Dit hield in dat wij vanaf Augustus met aantal nieuwe gezichten binnen de lijnen onder leiding van de technische staf met Johan van Barneveldt en Wouter Janssen moesten bouwen aan vernieuwd en fris VEO 1.

Dat de prestatie die geleverd is knap is wil ik nogmaals benadrukken. Het is een zwaar en slopend zaal seizoen geweest voor de ploeg. Elke week stond er volle druk op de wedstrijd tegen sterke tegenstanders. We hebben te maken gehad met veel schorsingen, wisselingen, vakanties, blessures etc. Met elkaar en de hulp van de invallers uit het tweede en natuurlijk onze cultheld Rieks hebben wij er alles aan gedaan om goede resultaten te behalen.

Namens de gehele ploeg wil ik als aanvoerder iedereen met een blauw VEO hart bedanken die ons de afgelopen periode gesteund heeft tijdens de thuis + uitwedstrijden. Het is mooi om te zien waar een kleine club groot in kan zijn. We hopen zaterdag twee punten toe te voegen. Bij winst zijn we ‘kampioen’ van het rechterrijtje. Graag zien wij jullie zaterdag bij de laatste thuiswedstrijd.

Programma
VEO 2 – Juliana 2 17:00 uur
VEO 1 – Sporting Delta 1 18.20 uur

Tot zaterdag.

Daan


Geplaatst

in

door

Tags: