Live uitzending Genomineerden Sportprijs (met ”Jeppie” voor VEO)

De sportredactie van het programma Sporttribune heeft op maandag 4 februari 2019, in het kader van de Sportprijs 2018,  de genomineerden te gast.  De ontmoeting vindt plaats in de studio, Damlaan 35A te Leidschendam.

Het radio/TV programma dat in samenwerking met Sport & welzijn wordt georganiseerd  zal worden uitgezonden van 19.00 uur tot 22.00 uur! De avond zal worden ‘geopend’  door sportwethouder Nadine Stemerdinck.

Programma
In het eerste uur (19.00 – 20.00 uur) zal worden gesproken met Sporters met een beperking: Manouk van Willemswaard (zaalvoetbal)  Justin van Bemmel (handbike) en het Cartouche LG team (hockey). Ook zullen sporttalenten van het afgelopen jaar aanwezig zijn: Jelsie van Ruijven (Zwemmen) en Ingmar Ankerman (BMX)

In het tweede uur (20.00 uur – 21.00 uur) interviewen wij ‘Organisatie sport & Welzijn’, leden van de Jury en vertellen sportvrouwen en – mannen over hun ervaringen:

Tineke Bruce (triathlon) Lia Brouwer (roeien) Vivienne Nieuwenhuis-Knegtmans (zaalvoetbal) en Claire de Ridder (Voltige). Ook komt Steven Doorman, genomineerd sportman van het jaar (hockey) aan het woord.

Ten slotte praten wij van 21.00 uur tot 22.00 uur met Sporticonen van het jaar en met  Charlton Crestian (voetbal) en Harry van Kuilenburg (badminton) en besluiten wij het avondvullend programma met sportploegen van het jaar: VV Haaglanden dames 1 (Volleybal) VCC Heren 1 en dames 1 (Cricket) Stompwijk ’92 (voetbal) VEO 1 (Korfbal) [….WIE oh WIE zou er namens VEO zijn???… Jesper Verschoor dus!!!] en Cartouche heren 1 (hockey).

Een speciale editie van Sporttribune met onze volle aandacht voor geweldige sporters op 4 februari 2019 van 19.00 uur tot 22.00 uur!
De presentatie van deze radio/TV uitzending is in handen van Arjan Groenewegen, Rob Hekman en Rene Marquard.
Frequenties Midvliet FM Radio: 
Ether: 107.2 en 107.9  / Analoog:  92.9/digitaal via livestream Ziggo 91.6 / Livestream www.midvliet.nl  Frequentie Midvliet TV: Analoog kanaal 45, Digitaal  kanaal 41 of via de livestream.

Geplaatst

in

door

Tags: