VEO 2 wint knap in Papendrecht

PKC 4 – VEO 2  16-17

Vanavond stond ons 2e tegenover een oude bekende, PKC 4.
Een lastig team waar al jaren tegen gestreden word en waar heel vaak niet van gewonnen kon worden. PKC speelt met vele oudgedienden die jaren op selectie niveau hebben gespeeld. Vanavond was het wel iets anders, maar ze waren er zeker wel. VEO kreeg de opdracht mee van coach Wouter om agressief en snel te spelen. En zie, VEO startte heel goed.  Men begon direct met scoren en zo bleef het team tot aan de rust elke keer voor staan. De rust was dan ook 8-9 in het voordeel van VEO. En eerlijk is eerlijk, verdient.
Na de rust direct weer het zelfde beeld; scoren en  proberen voorzichtig uit te bouwen. Maar dat liet PKC niet zomaar toe. Langzaam kroop PKC dichterbij, maar elke keer sloeg VEO een gaatje van 1 of 2 punten. Toen was het aan beide coaches om te wisselen om de stand te kantelen. En het lukte VEO elke keer om voor de blijven staan. Tot aan het eind was het een spannende strijd die met 1 punt verschil werd gewonnen. Heel knap!!
Vanavond was het een hele leuke wedstrijd die van alles had. Gemiste strafworpen, een goede scheidsrechter en spanning. Het was het waard om deze avond naar Papendrecht te rijden.

Sam

Scroll naar boven