VEO selectie te gast bij Westvliet Fitness en Racketclub…

Zaterdag 1 december was VEO’s selectie te gast bij onze buren van Westvliet Fitness en Racketclub…

De groep mocht daar op uitnodiging de sportlunch gebruiken in het kader van het versterken van de onderlinge banden op sportpark Westvliet. Dat er dankbaar gebruik van werd gemaakt moge uit de foto’s blijken.

VEO 2 kreeg er die middag vleugels van en behaalde een fraaie overwinning op Twist 2.

VEO 1 moest haar meerdere erkennen in een sterk KVS, maar zal in het volgend jaar aanzienlijk gespierder en fitter de Scheveningers tegemoet kunnen treden, want de selectie is uitgenodigd om rondom de jaarwisseling twee weken lang gratis van alle faciliteiten van Westvliet Fitness en Racketclub gebruik te maken💪🏻🥊

Ik ga er van uit, dat men in die periode dolenthousiast van 8-20 uur aan halters trekt, “bodypumpt” dat het een lieve lust is, Tai Ji Qi Gong (???!!!), Zoembaat, in een Dynamic Flow van de yoga geraakt en ieder zijn/haar ”body” totaal “outworkt”…

Kortom: wij kennen onze mannen en vrouwen op 12 januari vast niet meer terug… Eén bonk power en spiermassa 😜…

Veel dank aan Westvliet en we zien elkaar vast terug in de toekomst!…

Namens VEO dankte Roy van der Kroft Brigitte van Maarseveen (coördinator bij Westvliet) voor de gastvrijheid. VEO-voorzitter Cock Fuchs bood van der Kroft hierbij spontaan zijn assistentie…

Geplaatst

in

door

Tags: